Mollys bidrag läckte - Svt publicerade alla | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Mollys bidrag läckte – Svt publicerade alla

Det var i början av veckan som en del av Molly Sandéns bidrag “Youniverse” läckte ut på nätet. 30 sekunder av låten fanns uppe. Frågan var då… vilka åtgärder kommer SVT att ta för detta?

Med Anna Book i åtanke och hela den cirkusen som blev när hon diskades så kändes det ganska orimligt att även Molly Sandén skulle diskas. Personligen hade jag tyckt att det vore mer rättvist, då SVT’s regelverk strängt säger att låtarna inte får publiceras. Men jag tror att alla förstod att man inte kommer att diska Molly Sandén. Hon har varit favorit ganska länge, och det borde inte vara så man tänker. Men hon är ju kvar i tävlingen så…

Istället valde man att tillfälligt låta publicera 30 sekunder av alla de tävlande bidragen ur Mollys deltävling. Jag valde faktiskt att inte lyssna på någon av dem, det är en vecka kvar tills jag kommer få höra alla låtarna i tävlingen ändå så jag tänkte bara fokusera på den här veckans deltävling och de bidrag som tävlar där istället.

Lite konstigt tycker jag att man tar till olika åtgärder för olika artister när sådant här händer. Men jag ser också skillnaden på 30 sekunder från en låt och att en hel låt faktiskt finns utgiven men med en annan text. Mollys låt finns ju inte i någon annan tappning, åtminstone vad vi vet om…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats