Tittar från jobbet | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Tittar från jobbet

Ikväll får jag återigen titta Melodifestivalen i den mån jag kan från jobbet. Det borde funka hyfsat bra, som förra veckan typ. Jag märkte då att jag åtminstone kan pausa livesändningen under tiden.

Jag ser verkligen fram emot kvällens deltävling, enligt publikundersökningen som brukar göras på genrepet så är det David Lindgren och Wiktoria som är favoriter att gå till final. Wiktoria är jag med på, absolut. Skicka debutanter direkt till finalen är bland det bästa jag vet i Mello. Och så har jag nog bestämt mig för att jag hoppas att Isa tar den andra finalplatsen. Det efter att ha lyssnat på hennes musik hela veckan, hon är verkligen grym för att vara så ung.

Jag håller fast vid att Krista Siegfrids är min personliga favorit och hur det än går ikväll så kommer hon fortfarande vara en artist jag lyssnar på.

Vi får se när min nästa uppdatering kommer. Nu måste jag lämna min fantastiska glittriga bloggvärld och checka in i vuxenlivet. Vi har dock schlagertema på ena jobbet varje lördag så ett par timmar till får jag götta mig och leva ut min inre diva.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats