Här är den! | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Här är den!

Bättre sent än aldrig. Men jag lovade ju att uppdatera efter att jag hade tittat på smygtittarna på webben. Nu har jag gjort det. Och jag kan säga att jag har fyra väldigt överlägsna favoriter och det är i princip de fyra jag kommer att rösta på och hoppas verkligen att dem går vidare. I vilken konstellation de går vidare spelar mig egentligen ingen roll. Som det ser ut just nu så känner jag att alla fyra är lika bra.

Men först och främst: jag tycker att alla bidrag som tävlar på lördag är ganska bra. Det finns faktiskt inte ett enda som jag känner att jag inte skulle kunna lyssna på. Det är otroligt starkt startfält.

Det är David Lindgren som inleder tävlingen. Och det gör han med en lasershow som han själv har pratat väldigt mycket om. Jag har nämnt tidigare att jag inte har haft några speciella förväntningar på honom. Och det är väl ingen favorit hos mig på lördag, men jag kan absolut se att tar sig vidare någonstans. För det är ingen dålig låt, jag kommer nog lyssna på den och tycka att den är okej. Men det är ingen av mina favoriter.

Hur var det nu med de här fyra bidragen då. Jo det är så att i den här deltävlingen, det är nog ganska unikt, men här finns fyra stycken extremt duktiga solotjejer. Molly. Isa. Krista. Och Wiktoria. Det är de fyra som har imponerat allra mest på mig och som jag helt ärligt faktiskt tror, och självklart hoppas jättemycket på, kommer gå vidare på lördag.

tjejer

Bilder lånade från Svt.se/melodifestivalen!!!

Jag vet inte vad jag kan säga mer riktigt. Jag älskar alla fyra, tycker att det är sjukt duktiga tjejer som verkligen bjuder på sitt yttersta och det är bra låtar. Fyra helt olika låtar också, helt olika genres. Och jag vet inte vilken ordning jag tror eller ens vad jag hoppas på att de kommer. Men jag känner att Wiktoria är nog den som kan skrälla riktigt ordentligt, och kanske den jag hoppas mest på att få se gå direkt till finalen. Jag tror att hon kommer kunna göra det. Och vem som mer går till final känns så svårt att säga… Det kan verkligen vara vem som helst. Jag vågar inte gissa på hur jag tror att det här kommer att sluta. Det är nog första gången under tiden jag har bloggat som jag verkligen inte har kunnat gissa, och knappt kan säga vad jag hoppas på. Men jag hoppas att Wiktoria går till final, det skulle vara jätteroligt verkligen. Det allra roligaste skulle ju vara att Krista också går till final, men jag tror inte att hon kommer göra det. Jag tror att det är Isa eller Molly som tar den andra finalplatsen. Men vem av dem kan jag verkligen inte gissa eller hoppas på. För bägge två är sjukt duktiga.

Lördag blir en rysare. Jag ser fram emot det.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats