Min tippning innan smygtittarna | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Min tippning innan smygtittarna

Under dagen kommer Svt att publicera klipp från repetitionerna och vi kommer att få se 30 sekunder från varje bidrag. Det kommer då naturligtvis bli lite lättare att gissa hur det resultatet blir. Men för tradition och ordnings skull så ska jag försöka mig på en gissning redan nu. Baserat delvis på vad jag hoppas, och på vad jag tror.

Fem första vidare: 

Det är ju fem bidrag som tävlar vidare på en gång medan två stycken åker ut ur tävlingen direkt. Dessa fem skulle jag gissa på kommer vara:

  • Molly Pettersson-Hammar
  • David Lindgren
  • Krista Siegfrids
  • Isa
  • Wiktoria

Igår eller tidigare idag hade jag nog inte sagt Wiktoria, utan Victor & Natten, för att jag tycker att han är bra och det är vad jag helst skulle se. Men jag tittade oddsen alldeles nyss och Wiktoria ligger trea på den listan. Hon har hoppat rejält uppåt bara på en dag, jag vet inte alls vad det kan bero på. Men absolut jätteroligt om det kommer en ny artist och visar direkt vem hon är och kanske får publiken att rösta henne vidare.

Till andra chansen: 

Det kan bli tufft, om vilka som ska till final. Jag har ju en favorit som ni vet, men för att det bidraget ska gå till final i min tippning så kommer antingen det andra bidraget jag hoppas lite extra på i förväg gå till andra chansen eller så hamnar det bidrag jag tror mest på i andra chansen. Kluring där. Så jag kommer att gå mest på hur jag vill att det ska sluta, jag kommer ju säkert ändra den här listan imorgon eller så.

  • David Lindgren
  • Isa

Till finalen: 

Och det här är delvis vad jag hoppas på och vad som låter rimligt.

  • Krista Siegfrids
  • Molly Pettersson-Hammar

Mmm. Spännande. Det kommer en uppdatering ikväll om bidragen efter smygtittarna. Jag ser så mycket mer fram emot den här veckan och de här sju bidragen än förra veckans.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats