Oddsen talar för tjejerna | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Oddsen talar för tjejerna

Okej, det går ju inte att låta bli. Jag har precis kollat lite hur oddsen ser ut inför Melodifestivalen 2016. Jag hade väl en aning kanske om vem som skulle ha lägst odds och som alla i förväg tror kommer att ta hem hela tävlingen. Det stämde ganska bra och den som just nu har lägst odds är Molly Sandén. Och hon är faktiskt följd av ytterligare tre kvinnliga artister. Ace Wilder, Lisa Ajax och Isa.

2012 vann Loreen en jordskredsseger, det minns vi alla. Hon gjorde stort avtryck och året därpå var det inte många kvinnliga artister som hade en chans. Startfältet i finalen bestod av Louise Hoffsten, och resten killar. Och kanske är det så att Måns har gjort ungefär samma avtryck. Det finns ju killar med i startfältet som absolut skulle kunna ha en chans, men det går ju inte att blunda för tjejerna som jag tror kommer att ta enormt stor plats i 2016 års tävling. Molly Sandén. Molly Pettersson-Hammar. Isa. Lisa Ajax. Ace Wilder. Krista Siegfrids. Och även två veteraner. Anna Book och Linda Bengtzing.

I varje deltävling är det en eller två tjejer som har lägst odds för att gå till final. Så jag tror stenhårt på att det kommer att bli tjejernas år 2016!

tjejerna

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats