Kärlek <3 | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Kärlek <3

pink-sunset-full-of-love

Det är kärlekstema i kvällen “Idol” och det drar verkligen ihop sig, från och med nu sjunger Idolerna två låtar var.

De fem som är kvar ska under kvällen sjunga:

Simon Zion: I Will Wait (Mumford & Sons) och A Sky Full Of Stars (Coldplay)
Fantastiskt låtval, åtminstone låten av Coldplay som är en av mina favoriter. Jag älskar Coldplays musik och den här är en av deras absolut bästa. Förutom “Viva La Vida” då som var låten som fick mig att börja lyssna från början. Jag gissar att Simon kommer att leverera som vanligt ikväll.

Tove Burman: If I Ain’t Got You (Alicia Keys) och Not Too Young (Sabina Dbumba)
Jag tror att Tove åker ut ikväll, spontant känns det så. Dels baserat på låtvalen, men också för att det är så tajt mellan deltagarna nu och hon är den som hängt löst flest gånger. Den här gången klarar hon sig nog inte.

Amanda Winberg: Alejandro (Lady Gaga) och Bed Of Lies (Nicki Minaj)
Låtar av Lady Gaga och Nicki Minaj borde sitta som handen i handsken för Amanda och jag tror inte att det kommer bli några problem för henne ikväll. Dock tror jag inte att hon kommer att prestera på sin absoluta toppnivå, jag menar inte att hon kommer vara dålig. Men det känns som att hon ändå kan ta det lite lugnt den här veckan för hon är nog ganska självklar att gå vidare i vilket fall. OM inte folk glömmer bort att rösta på henne nu för att man verkligen vill rädda de sista man kan och tror att Amanda kommer klara sig i vilket fall.

Martin Almgren: I Wont Give Up (Jason Mraz) och Solider (Gavin De Graw)
Det här känns ju som låtar som passar Martin, han är en sångare och jag tror inte att det är några problem för honom att sätta sången ikväll. Kanske att det kan bli lite mycket av att han bara står där och sjunger, det har vi ju sett. Men jag har ändå en känsla av att han har tittarna med sig hela vägen. Jag skulle inte vara så orolig för att åka ut ikväll om jag var Martin.

Axel Schylström: Dör För Dig (Danny Saucedo) och Hang With Me (Robyn)
Axel sjunger på svenska igen, bra val av honom. Det har han nog en fördel av. Jag kan känna lite ibland att: Oj, är han fortfarande kvar? Eftersom att han har blivit ganska kritiserad av juryn, förutom förra veckan då när han verkligen tog sin medverkan till en helt ny nivå. Jag hoppas allt jag kan att han kommer hänga med en vecka till, dock är jag lite rädd att det kommer vara Axel eller Tove som ryker ikväll.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats