Idol update | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Idol update

Som ni säkert vet så var det Magnus som fick lämna Idol 2015 i fredags, otroligt tråkigt tycker jag. Jag gillade Magnus väldigt mycket, så otroligt duktig och jag trodde verkligen att han skulle gå betydligt längre än så här. Det drar ihop sig lite nu, fortfarande är det ju ett gäng duktiga talanger kvar. Det är nu nio stycken kvar i tävlingen, och jag kan säga att jag har två stora favoriter. Det är Frans som jag alltid har hållt lite extra på, och så är det Axel. Om han inte var en favorit redan förra veckan så fanns det inga tvivel kvar om den saken efter att han gjort “Story Of My Life”. 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eb6s9i7T0LU[/youtube]

Annars en riktigt bra kväll, älskade Little Mix och deras framträdande. Skittråkigt att Magnus fick lämna. 

Lite kort och tråkig uppdatering. Ber om ursäkt för det. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats