Bråkar med profilbilden (igen) | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Bråkar med profilbilden (igen)

Det här problemet har jag haft förut på den här bloggen. För många år sedan hade jag en bild på Andreas Johnson där profilbilden sitter. Och så tog jag bort den, men den försvinner inte. Den försvinner aldrig. Och jag menar verkligen aldrig. Ett tag nu så har jag haft en annan bild och det har inte varit några problem alls, men så tog jag bort den för jag tänkte inte ha någon bild alls. Då kommer bilden på Johnson tillbaka – och trots att jag valt “Dölj bild” på inställningar så att ingen bild ska synas alls så sitter den kvar. Det är en envis rackare, tro mig, jag gör allt jag kan för att få bort den men det är någonting som inte fungerar med just den bilden. Ganska störande är detta, men vad gör man? 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats