Kvällens idoltjejer | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Kvällens idoltjejer

Kvaldag 3

Bild: Tv4.se/Idol 

Ikväll är det fem nya tjejer som tävlar i kvalet. Återigen jobbar jag, segt men jag får titta på Play när jag har kommit hem ikväll. Jag vet inte om jag har någon sådär förhandsfavorit bland tjejerna ikväll. Det skulle möjligtvis vara Ida Da Silva. Jag gillade henne under slutaudition så det ska bli spännande att se vad hon levererar. 

De som tävlar ikväll är alltså: 

Rebecka Alestig Thunborg – Break Free (Ariana Grande) 

Lina Rydén – House of the Rising Sun (The Animals) 

Lisa Ellinor Westberg – Rather Be (Clean Bandit) 

Soha Akile – Use Somebody (Kings of Leon) 

Ida Da Silva – Can’t Remember To Forget You (Shakria & Rihanna) 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats