Dags att gå igenom bidragen | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Dags att gå igenom bidragen

Det är dags nu! Vi är en bit in i april och det är 40 bidrag som vi ska gå igenom. Så jag tänkte börja på en gång. Tidigare har jag ju gått igenom alla i bokstavsordning, men nu tänkte jag göra lite så som verkar mer logiskt. Att jag börjar med den första semifinalen och sedan går vi vidare till den andra och slutligen de som redan är klara för final. Jag brukar dock slarva lite vissa dagar och inte alltid lägga ut någonting, men som vanligt ska jag försöka att vara mer engagerad och verkligen lägga ut en låt varje dag. Annars är det inte säkert att jag hinner innan det är dags för Eurovision. Om jag ens hinner nu, jag har inte riktigt räknat på det där så jag kanske är lite sent ute. Det visar sig.

Lite spontant om låtarna i stort, jag har två stora favoriter. Estland och Slovenien. Förutom Sverige då, som faktiskt ser ut att ha en riktigt stor vinstchans igen. Det vore ju underbart om Måns kunde ta den där sjätte segern så att vi går förbi alla andra länder med fem segrar i bagaget. Även Israel och Vitryssland har jag kommit på mig själv med att börja spela så fort jag sätter i mina hörlurar. Det visar väl att jag tycker att låtarna är bra, det är bra låtar också. Spanien har ju också en riktigt bra låt. Så det finns några utstickare i år. Jag ser fram emot att gå igenom alla låtarna och verkligen tycka och tänka. Jag kommer att vara helt ärlig, kritisera allt jag tycker är dåligt och tvärt om.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats