Eurovision spellista | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Eurovision spellista

Har de senaste veckorna jobbat på en spellista, har letat och försökt samla ihop de mesta av låtarna som ska tävla i Eurovision Song Contest. Alla är inte klara ännu, och alla länder släpper inte heller sina låtar på Spotify. Men femton låtar jag har skrapat ihop hittills och jag skulle bli sååå glad om ni älskade läsare ville gå in och följa min spellista på Spotify! Jag är eran Eurovision-guru. Nu när Melodifestivalen är klart så byter jag riktning på en gång, jag har tjuvstartat lite på Instagramkontot (@festivalresan) och kommer fortsätta här nu. Det är Eurovision tider.

Jag tror att ni ska hitta listan här!!!

Puss och kram <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats