Sist... | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Sist…

Jag vet inte om jag hade väntat mig att Andreas skulle gå till final. Någonstans inom mig var jag väl förberedd på att det kanske inte skulle ske, men jag hoppades och ville verkligen tro att det här året skulle han vara i final. Vad jag inte var förberedd på någonstans och inte ens hade tänkt en tanke på var att han skulle komma sist… Jag förstår inte vad som hände, alltså jag gör verkligen inte det. Fina Andreas. Han är ju fruktansvärt bra, men det var väl inte tillräckligt många som tyckte som mig och som röstade som mig i lördags.

Inte heller var jag beredd på att Ellen skulle åka ut och inte ta sig vidare till varken andra chansen eller till finalen. Jag hade känslan av att hon skulle gå längre i år än förra året, men där hade jag fel igen. Hon var även en av mina favoriter i den tredje deltävlingen. Jag spelar sönder hennes låt på Spotify nu. Det är väl det enda bra med det hela, att både Ellens och Andreas låtar är ute nu så att jag kan lyssna. Men det är ändå inte kul.

Det blev kanske inte som jag hade förväntat mig.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats