Jag har en favorit | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Jag har en favorit

Vilken överraskning eller hur? Jag har en favorit i tävlingen på lördag, det bär imorgon. Herregud. Andreas Johnson. Jag vet att jag borde lyssna på alla låtarna och ge alla en chans, det har jag gjort. Men har man en sådan stor favorit och som man dyrkar så heligt så bleknar alla i jämförelse. Jag älskar Andreas men det har nog redan framkommit ganska klart och tydligt.
andreasjohnson-jpg
bild: svt.se/melodifestivalen

Storfavoriten inför lördag verkar dock vara Kristin Amparo, jag fick ingen bra uppfattning om hennes låt så jag vet inte om jag håller med om det. Den andra är Jon Henrik Fjällgren, vilket förvånar mig lite. Han är bra det måste jag säga, men jag tycker kanske inte att det är rätt forum för honom. Det är kanske lite för unikt och originellt för att det ska kunna fungera bra i slutändan. I övrigt så gillar jag hela startfältet och tror att det kan bli jäkligt tufft – för alla. Det är inte säkert att favoriterna håller. Debutanten Isa jämförs med Ace Wilder och om jag minns rätt så var det inte så mycket snack om Wilder innan deltävlingen, hon skrällde till final. Kan vi få se något liknande i år? Kommer Ellen Benediktson göra succé nu när hon gör sin grej? “Insomnia” känns väldigt bra, jag gillar den. Jag gillar nästan alla. Den här deltävlingen är omöjligt. Punkt. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att Andreas går till final.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats