Idol 2014 | Festivalresan

Festivalresan

Annons

Idol 2014

För tillfället sitter jag på ett hotellrum i Göteborg och väntar på att Idol ska starta. Det är som ni nog alla är medvetna om fortfarande augusti och väldigt mycket lågsäsong för Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Just därför har jag bestämt mig för att följa Idol och bevaka hela säsongen i år.

Jag ser otroligt mycket fram emot den nya säsongen – och lovar att jag kommer lägga ner all tid jag kan,  lika mycket tid och själ i att bevaka den här Idolsäsongen som jag vanligtvis gör när det är Melodifestivalen eller Eurovision. 

Det får bli ett lite kortare inlägg nu, just eftersom att jag inte är hemma och inte har min dator med mig. Det är lite svårt att blogga. Nu börjar snart programmet – och jag är redo. 

Idol 2014 – Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats